Amusement thuis box

♥ Inclusief signature amuse van ‘t Amusement 

♥ Na ontvangst nog twee dagen in de koeling te bewaren 

♥ DIY pakket: je zorgt zelf voor het opwarmen en de opmaak

♥ Per gang binnen 10-15 minuten op tafel 

 

♥ Inclusief instructies + instructievideo’s met Estée

♥ Leuk om je gasten mee te verrassen 

♥ De favoriete gerechten van de chefs van ‘t Amusement 

♥ De allerlaatste Amusement Thuis box ooit

 

 

Inhoud van de box

 

De box bevat onze signature amuse: een hartige hazelnootmacaron met gerookte geitenkaas, biet, zoetzure ui en dille. Verder een 4-gangen menu met vlees & vis of vegetarisch. En als friandise voor bij de koffie een huisgemaakte macaron met een verrassingsvulling. 

 

Ook leuk om cadeau te doen!

Te versturen per post, dus beschikbaar voor heel Nederland

Flower Power Culi Kit

Culi Kit: maak je eigen 3-gangen menu

Deze culinaire cadeaubox is een ode aan de lente. Eetbare bloemen zijn een fantastisch ingrediënt in de keuken. Deze kit bevat zaadjes om zelf eetbare bloemen te kweken, een recept voor bloemen-koekjes, de mix voor bloemen koekjes, zeezout met sinaasappel om de koekjes een bijzondere twist te geven, thee gemaakt van gedroogde bloemen, een Flower Power spice mix met -jawel- gedroogde bloemen en een leuke culinaire kaart.

Estee_dessert_web

Culi Kit: maak een feestelijk dessert

Macarons bakken is een super leuke aangelegenheid (perfect om met de kinderen te doen tijdens het Paasweekend bijvoorbeeld!) en met het resultaat maak je al jouw gasten blij. Deze Culi Kit bevat ingrediënten voor het bakken van macarons met vullingen in drie verschillende smaken. In de bijbehorende online masterclass laat Estée Strooker je precies zien hoe je de koekjes het beste kunt maken en verklapt ze alle trucjes. Ook leuk als brievenbusverrassing voor een foodie vriend of vriendin.

Asperge Culi Kit

Kookboek Pret a diner

Asperges zijn klassiek al heel erg lekker, maar je kunt er nog zoveel meer mee! Maak gegrilde asperges met parelcouscous en bieslookpesto, een gepocheerd eitje en een frisse aspergesalade met sinaasappel, amandel en vlierbloesemdressing. Als bonusrecept leer je hoe je aspergegazpacho maakt van de schillen. De kit bevat onder andere drie specerijenmolens om dit gerecht een echt bijzondere kick te geven.

Neem contact op

Heb je nog vragen over de amuse box? Bel ons via 026-8481697, mail ons info@restaurant-amusement.nl of stuur ons hiernaast even een berichtje.